Serviciu de închinare (interior) – condiții speciale

Dragi frați si surori,

În urma noilor legi de relaxare adoptate, cu ajutorul lui Dumnezeu, ne vom întâlni cu întreaga adunare în clădirea bisericii în vederea închinării și părtășiei ținând cont de toate măsurile de prevenție impuse. Serviciul divin va începe la ora 10.00, iar seara, începând cu ora 18.00 vom avea întâlnirea grupelor mici prin Zoom/WhatsApp. Ne rugăm ca Dumnezeu să iși reverse binecuvântarea Sa peste toți.

Măsurile pentru întâlnirea de mâine sunt următoarele:

 1. Pentru a evita aglomerarea la sosire, intrarea în biserică și ocuparea locurilor se va face în intervalul 09.40 – 09.55. Vă rugăm să vă programați sosirea în acest interval.
 2. Vă rugăm sa respectați sensul de intrare/ieșire, să folosiți dezinfectantul din dozatoarele automate de la intrare și să vă puneți masca la intrarea în holul bisericii.
 3. Locurile din biserică se vor ocupa în următoarea ordine:
  • Sala principală (parter) începând cu locurile din față înspre spate
  • Sala principală (balcoane laterale) începând cu locurile dinspre amvon
  • Sala principala (balcon central) începând cu băncile cele mai de sus înspre stația de sunet
  • Hol intrare biserică (locuri pe scaune)
  • Foaier anexă biserică (locuri pe scaune)
 4. Locurile pe care vă puteți așeza sunt marcate pe spătar cu un semn distinct.
 5. Familiile (soț și soție sau părinți cu copii) sunt rugate să se grupeze putând ocupa astfel un singur loc marcat. Familiile cu copii mici care consideră că vor avea nevoie să iasă afară, pot ocupa locurile apropiate de ieșire.
 6. Pe durata serviciului divin:
  • Folosiți grupurile sanitare doar în caz de urgență.
  • Purtarea măștii este obligatorie. Masca trebuie sa acopere nasul și gura.
 7. La terminarea serviciului divin evacuarea spațiilor se va face în ordinea inversă ocuparii lor (hol intrare, balcon central, balcon lateral, sala principală) începând cu locurile cele mai apropiate de ieșire.
 8. Fiecare se poate închina Domnului cu darurile de buna voie folosind (la ieșire) cutia ce va fi pusa la îndemână în holul bisericii. Evitați aglomerația în preajma cutiei.
 9. Atât la venire cât și la plecare nu trebuie să ne îmbrățișăm sau să ne dăm mâna. Ne putem saluta verbal cu “Pacea Domnului Isus!”.

Dragi frați și surori, știind că sunt multe lucruri pe care nu le putem face datorită acestor restricții, vă invit să ne bucurăm de lucurile ce le putem face:

 • Putem să venim la biserică cu o inimă bună, gata să laude pe Domnul.
 • Putem avea părtășie unii cu alții cântând, rugându-ne și ascultând Cuvântul.
 • Putem să ne bucurăm de prezența Domnului în noi și în jurul nostru prin Duhul Sfânt.

Haideți să facem toate aceste lucruri implinind Scriptura care zice: ”Orice faceți, să faceți din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni” (Coloseni 3:24)

Comitetul Bisericii ”Betel” Tulcea