Reluăm întâlnirile publice la BETEL – condiții de organizare

Dorim să vă anunțăm reluarea întânirilor la Betel, în Strada Traian nr. 53, în următoarele condiții:

 1. Serviciul divin de Duminică dimineață, 24.05.2020, cât și în duminicile ce urmează (până ni se va permite să ne întâlnim în incinta bisericii) va fi organizat în curtea bisericii. Ne rugăm pentru vreme frumoasă! În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt, etc.) vom păstra formatul transmisiilor live pe internet.
 2. Toți participanții vor fi asezați pe scaune dezinfectate în prealabil.
 3. Nu se va folosi parcarea din curtea bisericii pentru mașini, recomandarea pentru cei ce se vor deplasa cu mașina fiind de a parca pe străzile adiacente fără a bloca căile de acces la curțile vecinilor.
 4. Distanța dintre participanți va fi de 1,5 m.
 5. Recomandăm tuturor participanților purtarea măștilor, pe întreaga desfășurare a serviciului divin. Masca trebuie sa acopere in mod corespunzator nasul si gura.
 6. Ne vom saluta cu bucurie in Numele Domnului fără a ne îmbrățișa sau a ne strânge mâna.
 7. Rugăm participanții să aducă cu ei Biblia și cărțile de cântari.
 8. Ocuparea locurilor se va face din față spre spate în măsura în care participanții vor ajunge la biserică.
 9. Plecarea se va face eliberând întâi locurile din spate, până la cele din față, evitând astfel aglomerarea. De asemenea, vă recomandăm să respectați această distanță și după părăsirea spațiului bisericii pâna cand veți ajunge acasă.
 10. Nu ne vom ridica de la locurile noastre până la terminarea programului. Baia din incinta bisericii va fi folosită doar în situații de urgență și doar de către o persoană odată. Recomandăm tuturor să iși aducă apă de acasă într-o sticluță, accesul la apă fiind oprit.
 11. Copiii care vor participa vor rămâne lângă părinții lor pe toată durata serviciului divin.
 12. Parinții cu copii mici vor veni cu ei doar în măsura în care îi pot controla în mod adecvat.
 13. Nu participă la întâlnire cei care știu că sunt răciți, tușesc, au temperatură sau suferă de boli cronice.
 14. În curtea bisericii va fi în permanență o echipă de ordine ce va ajuta și va îndruma participantii.
 15. Serviciul divin va începe Duminică dimineață de la ora 10.00, urmând ca de la ora 18.00 să ne întâlnim în grupe mici pentru studiu biblic pe Zoom sau WhatsApp.

Cu dragoste pentru Hristos și Biserică, în nădejdea unor vremuri mai bune, vă dorim binecuvântarea Domnului și vă așteptăm să ne închinăm împreună. Ne dorim o participare cât mai largă din partea membrilor și prietenilor bisericii (nu există o limitare a locurilor). Mult har și sănătate tuturor!

Comitetul Bisericii Creștine Baptiste „Betel” Tulcea