Vreau să aflu mai mult

Vreau să aflu mai mult

Ceea ce îți dorești și reprezinți contează pentru Dumnezeu mai mult decât ”păsările cerului sau iarba de pe câmp”. Ca să realizezi ce preț ai în ochii lui Dumnezeu trebuie să știi ca El și-a dat singurul Fiu ca preț de răscumpărare pentru viața ta. E un adevăr care îți va schimba viața dacă vei vrea să-l înțelegi.

Dumnezeu se folosește de lucruri simple ca să schimbe viața noastră, iar unul din acestea este o carte, care pe cât e de simplă pe atât e de valoroasă, pentru că este Însuși Cuvântul lui Dumnezeu: Biblia. Cum ne poate schimba această Carte viața? Doar crezându-L pe Dumnezeu pe cuvânt și urmând ce este scris în ea.

Omul nu poate intra în Împărăția lui Dumnezeu decât dacă ”se naște din nou” (Ioan cap. 3). Hristos explică acest proces de regenerare fără de care nu poate sta nimeni în prezența Tatălui din Ceruri. La baza acestui proces se află Duhul Sfânt al lui Dumnezeu (a treia persoană din Sfânta Treime, deopotrivă Dumnezeu cu Tatăl și cu Fiul). Biblia ni-L descoperă pe Dumnezeu dar ne explică și ce așteaptă El de la noi.

Așadar, dacă vrei să-L cunoști, citește Sfânta Scriptură. Studiaz-o împreună cu alți credincioși. Trăiește-o!

Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii (Evrei 4:12).

  • Dacă dorești un exemplar scrie-ne la adresa contact@betel-tulcea.ro.
  • Dacă dorești să te alături altor credincioși în studiul Sfintei Scripturi te invităm în grupele mici de studiu (detalii).
  • Săptămânal ne întâlnim în Str. Traian nr. 53, Tulcea, Duminică de la 9.00 și de la 18.00, Miercuri de la ora 18.00