Grupe mici

Grupe mici

Dacă dorești să studiezi Sfânta Scriptură te invităm la Betel.

Obișnuim să dedicăm primul serviciu de duminică dimineața închinării (cântări, rugăciune, studiu biblic) pe grupe de vârstă. Acest timp este urmat de serviciul de închinare cu toată Biserica. Serviciul de închinare de seară reprezintă ocazia pentru membrii Bisericii de a mărturisi puterea și harul lui Dumnezeu în viața lor.

Aceste grupe mai mici sunt cadrul în care credincioșii, împreună cu prietenii lor, pot avea parte de împlinirea unor nevoi fundamentale:

  • Părtășie – unii cu alții
  • Siguranță – unii între alții
  • Rugăciune – unii pentru alții
  • Responsabilitate – unii față de alții
  • Creștere spirituală – unii pe alții

Grupele de vârstă au avantajul că asociază oameni cu vârste apropiate, preocupări și probleme similare, obiective și posibilități comune. De asemenea, ele pot include vizitatori și prieteni care să se simtă bine primiți într-un mediu similar personalității lor. Timpul întâlnirii acestor grupe mici este dedicat rugăciunii, Cuvântului, împărtășirii experiențelor personale și cunoașterii reciproce mai apropiate.

Dacă dorești să studiezi Sfânta Scriptură te invităm să alegi una din grupele de mai jos sau să ne contactezi la adresa contact@betel-tulcea.ro  – cineva te va aștepta și te va îndruma personal.

DenumireVarsteLocație
Grupa mica3-6 aniClădire anexă, etaj
Grupa mijlocie7-10 aniClădire anexă, subsol
Grupa mare11-13 aniClădire anexă, subsol
Tineri & Adolescenți14-24 aniClădire principală, sala Consiliu (etaj)
Adulți tineri25-39 aniClădire principală, baptistier (etaj spate)
Adulți 140-49 aniClădire anexă, etaj
Adulți 250-59 aniClădire anexă, subsol
SenioriPeste 60 aniClădire anexă, etaj