Cristi Țepeș – audioportret

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 decembrie 2015, apreciatul jurnalist creștin Cristi Țepeș a plecat dintre noi în timp ce se deplasa cu mașina în zona localității Urziceni.

Cristi Țepeș a realizat numeroase proiecte jurnalistice pentru televiziunea națională cât și pentru alte posturi creștine de televiziune și radio. Era invitat frecvent pentru exprimarea opiniilor sale la Radio Vocea Evangheliei București. După Revoluția din 1989 a contribuit cu materiale jurnalistice inclusiv pentru revista Creștinul Azi. Cel mai recent material al său și ultimul totodată, interviul cu familia Bodnariu din Norvegia, caz care ține prima pagină a mass-media creștină în zilele acestea, a fost difuzat la Radio Vocea Evangheliei.

Cristi Țepeș era membru al Bisericii Baptiste Sfânta Treime din București și tată a șase copii. Trupul neînsuflețit al lui Cristi a fost depus în sala de cult a Bisericii Baptiste “Bunavestire” din Iași din strada Sărăriei nr.32.

Daca doriți sa susțineți și financiar familia Tepes, compusa acum din 7 persoane, soția lui Cristi Tepes, Liliana și cei 6 copii ai lor, o puteți face, având în vedere ca au rămas fără niciun venit, singurul salariu fiind al lui Cristi. Acest act de dăruire îl puteți face în contul a doua dintre fetele lor:

CRISTINA TEPES-HANDARIC (cont lei)
RO64BRDE445SV04260084450

MIRIAM TEPES-HANDARIC (cont euro)
IBAN RO24RNCB0746138181610002
COD SWIFT RNCBROBU

Dumnezeu sa-i binecuvânteze și sa-i mângâie în aceasta imensa pierdere a tatălui lor!

Cristi_Tepes_familie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.