COMUNICAT

  • de

Dragi frați și surori,

Trăim vremuri fără precedent în istoria Bisericii noastre. Fiind atenți la ce transmit mijloacele masmedia, suntem asaltați cu mesaje privind confirmarea virusului ce a dat peste cap o lume intreaga. Nici macar Tulcea nu este scutită.

Ținând cont de toate aceste aspecte, în momentul de față, consider că Biserica noastră a luat o decizie, deși grea, corectă înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor fiind responsabili față de cei din jurul nostru. Mă refer la decizia de a nu ține serviciul divin din această Duminică. În astfel de momente, deși nu ne vom vedea Duminică…

  1. Să strângem rândurile în rugăciune cerând mila și îndurarea Domnului peste noi toți. El să îndepărteze virusul, dar mai mult, să îndrepte mințile și inimile românilor spre Mântuitorul.
  2. Să fim sare și lumină în mijlocul oamenilor, modele de pace și încredere totală în Dumnezeul ce ține totul in control.
  3. Să facem tot ce putem pentru a vesti Evanghelia.

    Avem convingerea că ochii Domnului sunt îndreptați cu bunavoință spre poporul Său și, chiar dacă sunt vremuri ale sfârșitului (Matei 24:4-8), nădejdea noastră este în Mirele ce ne iubește și, într-o zi, va veni să ne ia acasă! El să fie lăudat iar inimile tuturor binecuvântate!

    Cu drag in Isus Hristos,
    Adrian Dordea