Ce planuri ai pentru noul an?

Când nu este nici o descoperire dumnezeiască, poporul este fără frâu (Proverbe 29:18)

Ce intenționezi să faci în acest Nou An? Lucrul pe care ți-l pui pe inimă va determina modul în care îți cheltuiești timpul și energia. Și același efort este necesar pentru a duce o viață neîmplinită cât și pentru una plină de semnificații.

„Când nu este nici o descoperire dumnezeiască (simțul direcției), poporul este fără frâu”.

Lipsa mulțumirii nu vine din absența lucrurilor, ci din ABSENȚA DIRECȚIEI. Prea mulți dintre noi abia mai trăiesc din cauză că se mulțumesc cu mai puțin decât le-a pregătit Dumnezeu. Calitatea vieții tale va fi determinată de viziunea pe care o ai și de efortul pe care ești dispus să-l faci pentru a o împlini. Așa că, oprește-te și fă o listă cu domeniile în care ți-ai dori să crești anul acesta, apoi abordează trei sau patru care sunt cele mai importante.

Nu te descuraja dacă nu-ți ies lucrurile după cum dorești; nimic important nu se creează peste noapte. Pavel a spus despre credința lui: „alerg spre țintă, pentru premiul chemării cerești a iui Dumnezeu, în Hristos Isus” (Filipeni 3:14). Este un proces; trebuie să perseverezi. Uneori vei avea impresia că faci doi pași înainte și trei înapoi. Dar nu renunța! Si dacă nu încerci ceva ce trece dincolo de specializarea ta, nu vei crește.

Așadar, ce mai aștepți? Aștepți viața? Dar viața te așteaptă pe tine – așa că, înainte cu Domnul!

Publicat de

mm

Adrian Dordea

PASTOR, Biserica Creștină Baptistă ”BETEL” Tulcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.